Over ons

We zijn er voor bedrijven, ZZP’ers en sollicitanten die een professional nodig hebben voor de finishing touch van hun tekst.

Lees het verhaal

Je wordt geholpen door Frouke

Mijn leven lang ben ik al omringd door mensen met gevoel voor taal. Ik groeide op in een familie van verhalenvertellers, in woorden en in beeld. En ook ik geniet van schrijven. Wel op mijn manier. Ik vind het namelijk heerlijk om een bestaande tekst nog beter te maken. Sterke zinnen neerzetten, spelfouten opsporen en duidelijke woorden gebruiken. Dat zijn dingen die ik graag doe!

– Frouke

Wil je zeker zijn van je zaak?

Waarom is het zo lastig te beslissen dat je tekst klaar is? Je weet precies wat je wil vertellen, maar twijfelt of je dat pakkend hebt opgeschreven. En is het foutloos? Je bent namelijk geen professionele tekstschrijver. Is het dan niet super fijn dat iemand die laatste finishing touch doet voor je? We zetten de laatste, belangrijke puntjes op de i voor een écht sterke tekst.

Ja, verbeter mijn tekst

Doe-het-zelf

Schrijf je zelf graag? Of wil je het een beetje leren? In onze blogs delen we tips en leggen we regels uit voor een sterke tekst. Zo kun je lekker zelf aan de slag!

Lees de blogs