contact 

Vul het formulier in

 Veelgestelde vragen 

Elke dag van de week! Dus ook in de weekenden. We vieren trouwens wel sommige feestdagen. Namelijk Koningsdag, Bevrijdingsdag, Kerstmis en oud & nieuw (gesloten van 24 december t/m nieuwsjaarsdag). Daarom bevestigen we je deadline altijd per mail na het uploaden.

Na het corrigeren of redigeren van je tekst ontvang je 2 documenten per mail. In de ene zie je precies wat er stond en hoe het is verbeterd. Je kunt dan zelf kiezen welke wijzigingen je accepteert. In het tweede document zijn alle wijzigingen al geaccepteerd. Daarmee kun je direct aan de slag. 

Na herschrijven ontvang je de gloednieuwe tekst in een Word-document. Soms leggen we uit waarom we bepaalde keuzes maakten.

Wat vervelend dat je geen bevestiging ontvangt! Soms komt de e-mail in de spambox terecht. Staat hij daar ook niet tussen? Neem dan contact met ons op via contact@teksy.nl.

Annuleren kan eenvoudig per mail: annulering@teksy.nl. In sommige gevallen brengen we gemaakte kosten in rekening. Je leest hieronder wanneer we dat doen.

Tekst geüpload en betaald

Binnen een half uur

Nadat je je tekst hebt geüpload en hebt betaald, kun je de opdracht binnen een half uur kosteloos annuleren. Je krijgt dan het volledige betaalde bedrag terug. 

Latere annulering

Is het langer dan een half uur geleden dat je de tekst uploadde? Dan krijg je je geld terug, exclusief het starttarief (€5) en kosten voor het werk dat we eventueel al hebben gedaan.

Offerte aangevraagd

Een offerte is vrijblijvend. Pas na het bespreken van de opdracht en een akkoord op de prijsopgave gaan we aan de slag. Daarna annuleren? Neem dan snel contact met ons op, zodat we het goed kunnen afsluiten.

Soms wil je nét even wat anders. Laat het ons weten via het offerteformulier. Dan kijken we wat we voor je kunnen doen.

Bij het redigeren of herschrijven van een webtekst zit een kort zoekwoordenonderzoek. Kort, want Teksy focust zich vooral op het schrijven van een scherpe tekst. Voor een uitgebreid zoekwoordenonderzoek kun je het beste een SEO-bedrijf inschakelen.

Om je zo goed mogelijk te helpen, werken we het liefst met een Word-bestand of PDF.

Gaat er iets mis? Geen zorgen, we hebben altijd een oplossing. Mail ons en zet in de onderwerpregel ‘Er gaat iets mis’. Vermeld je telefoonnummer als het spoed heeft.

Alleen de editor ziet je tekst en gaat vertrouwelijk om met alles wat daarin staat. De gegevens die je invult in onze formulieren, worden gebruikt voor één doel: contact met je hebben over de opdracht om deze goed af te ronden. Je gegevens en tekst worden maximaal 2 jaar bewaard. Lees meer over je privacy in ons privacybeleid.

In het kort: De prijzen liggen tussen de 8 en 101 euro per A4. Dit hangt af van wat je precies kiest. Wil je bijvoorbeeld alleen een check op foutjes? Of laat je je tekst herschrijven? Vergelijk hier de prijzen. Een sollicitatiebrief met cv verbeteren we vanaf €16. 

De precieze kosten van jouw opdracht zie je bij de 2e stap van het uploadproces. Je zit dan nog nergens aan vast! Handig als je even wil spieken wat je kwijt bent. Natuurlijk kun je ook een offerte aanvragen.

Je betaalt bij Teksy geen btw. Want we zijn vrijgesteld van btw door de Belastingdienst. Dat heet de kleineondernemingsregeling (KOR). Het scheelt jou mooi 21% op de prijs! Lees meer over de KOR op belastingdienst.nl.

Je kunt betalen via creditcard of iDeal. Of je vraagt een factuur aan. Vul daarvoor het offerteformulier in.

We hebben allemaal wel eens geen saldo. Of misschien lukte je betaling om een andere reden niet. Helaas betekent het dat we je opdracht nog even laten liggen. Neem contact met ons op via contact@teksy.nl. Samen vogelen we uit wat er mis ging en hoe we het kunnen oplossen!

Ons minimum tarief is 10 euro. Zit je daar net onder? Dan verschijnt bij het afrekenen automatisch een starttarief. Zo kunnen we de kosten voor onze website betalen.

 Extra informatie 

Locatie: Regio Amsterdam

KVK-nummer: 77123492

Btw-nummer: NL003152824B67

Over Teksy